Lainattavat retkivarusteet

Lippukunnallemme on hankittu uusia retkeilyvarusteita lainattavaksi. Tällä hetkellä lainavarastosta löytyy muutamia makuupusseja ja makuualustoja. Lainavarusteet on hankittu, jotta kaikilla jäsenillämme olisi mahdollisuus osallistua myös  retkitoimintaamme. 

Kuka voi lainata?

Lainattavia makuupusseja ja -alustoja voi lainata lippukunnan tapahtumiin ja retkille sellaiset jäsenet, joilla ei ole omia varusteita ja näin ollen siis este osallistua toimintaamme. Lainavarusteet eivät ole tarkoitettu korvaamaan kotoa jo löytyviä varusteita.

Miten lainaus toimii?

  1. Mikäli lapsenne tarvitsee lainamakuupussia tai -alustaa, ilmoittakaa tarpeesta retki-ilmoittautumisen yhteydessä, esim. Kuksassa lisätiedot kentässä. Mainitkaa samalla minkä/mitkä varusteet tarvitsette lainaan. 
  2. Ryhmän-/retkenjohtaja vahvistaa lainauksen teille ennen retken alkua. Lainattavat varusteet vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 
  3. Retkelle lähtiessä (myös lpk-retki) lainattavat varusteet tulee hakea kololta sopimuksen mukaan tai viimeistään 20 min ennen ilmoitettua retken alkamisaikaa. 
  4. Retken jälkeen varusteet viedään kotiin huollettavaksi (kts. huolto-ohjeet erikseen). 
  5. Varusteet palautetaan heti seuraavalla viikolla omaan kokoukseen tai erillisen sopimuksen mukaan. Varusteet tulevat olla kololla valmiina lainattavaksi seuraavalle heti seuraavana viikonloppuna.  Vaikka lapsesi ei osallistuisi seuraavaan kokoukseen, on varusteet palautettava seuraavan viikon aikana.