Lupauksenanto 20.11.2021

Vuosaaren Vesipääskyjen lupauksenanto järjestetään vuonna 2021 lippukunnan 60-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä. Kaikki lippukunnan jäsenet on kutsuttu tapahtumaan ja se on avoin myös perheenjäsenille ja muille läheisille!

Partiolupauksen antavat uusi sudenpentulauma Muurahaiset, sekä seuraavat ikäkaudesta seuraavaan tänä syksynä siirtyneet ryhmät: Kuukkelit ja Me Pahvit. Lisäksi Alpakat, Merisiilit, Kuikat, Kilpikonnat saavat tilaisuuden antaa lupauksen uudestaan virallisessa tilaisuudessa, koska vastaavan järjestäminen ei viime vuonna koronavirukseen liittyvistä rajoituksista johtuen onnistunut. Lupauksen saavat antaa myös kaikki kahden viimeisen vuoden aikana Vesipääskyihin liittyneet partiolaiset, jotka eivät ole aikaisemmin antaneet partiolupausta.

Lupauksenantoon pukeudutaan partiohuiviin ja -asuun. Partioasuun kuuluu partiopaita tai -mekko sekä tumma alaosa. Sudenpennut voivat käyttää partiopaidan sijaan mustaa tai tummansinistä yksiväristä paitaa tai mekkoa. Jos partiohuivia ei vielä ole, sen saa lupauksenannon yhteydessä lippukunnalta. Kolmion muotoinen huivimerkki, joka ommellaan partiohuiviin kiinni, on mahdollista ostaa juhlapaikalta.

Partiolupausta harjoitellaan lupauksenantotilaisuutta edeltävällä viikolla kokouksissa. Sen sanat ovat seuraavat: Lupaan parhaani mukaan elää maani ja maailman parhaaksi, kasvaa katsomuksessani ja toteuttaa (oman ikäkauden) ihanteita joka päivä. Lisäksi partiolupausta harjoitellaan ennen varsinaista lupauksenantoa Puistopolun peruskoululla kello 11 eteenpäin. Varsinaiset juhlallisuudet alkavat kello 12.

Mikäli lupauksenantoon liittyen herää kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä minuun tai oman lapsenne ryhmänohjaajaan.

Ystävällisin terveisin

Lippukunnanjohtaja Elina Tuominen

Kategoriat: vvp