VVP:n viikkotoiminta menee tauolle syyskauden loppuun saakka

Hei!

VVP:n fyysinen viikkotoiminta jää tauolle syyskauden loppuun saakka Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten koronavirustilannetta käsittelevään tiedotteeseen on mahdollista tutustua osoitteessa https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaiset/partiota-harrastetaan-paakaupunkiseudulla-vain-etamuotoisena-30-11-alkaen/. Ryhmänjohtajat viestivät ryhmäkohtaisesti mahdollisesta etäohjelmasta.

Lupauksenanto, joka oli määrä järjestää nyt alkavalla viikolla ryhmien kokouksissa, siirtyy keväälle. Pyrimme järjestämään lupauksenannon heti kun se on turvallista.

Myymättä jääneitä adventtikalentereita on kokousten taukoamisesta huolimatta mahdollista palauttaa VVP:n kololle osoitteeseen Isonvillasaarentie 3.12. asti. Kololla päivystetään ensi viikolla maanantaista torstaihin kello 18-20. Päivystävä johtaja käyttää kasvomaskia ja palautukset pyritään järjestämään turvavälejä ylläpitäen.

Mikäli nämä ajat eivät sovi sinulle, mutta palautettavia kalentereita olisi, ole mahdollisimman pian yhteydessä lippukunnanjohtaja Elina Tuomiseen. Myös myydyistä kalentereista saadut tuotot on tilitettävä lippukunnan tilille FI40 1389 3000 0801 20 viitteellä 31134 eräpäivään 3.12 mennessä. 3.12. jälkeen emme enää vastaanota ylimääräisiä kalentereita, vaan niistä on maksettava kymmenen euroa kalenteria kohden.

Kategoriat: vvp