Lupauksenantotilaisuus 28.11. peruttu, adventtikalenterien palautus 3.12. mennessä

Viime viikolla kokouksissa jaettiin kutsuja ulkona järjestettävään lupauksenantotilaisuuteen ensi viikonloppuna. Joudumme kuitenkin perumaan tapahtuman Pääkaupunkiseudun partiolaisten viimeisimmän ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeisiin voi tutustua seuraavasta linkistä: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaiset/ohjeet-partiotoiminnan-jarjestamiseen-koronaepidemian-leviamisvaiheessa-20-11-2020/.

Ohjeistuksen mukaisesti viikoittaiset kokoukset järjestetään ulkona syyskauden loppuun. Vesipääskyjen kololle ostetaan maskeja, jotta myös tarpojaikäiset voivat käyttää niitä kokouksissa suositusten mukaisesti.

Yhteisen lupauksenantotilaisuuden sijaan lupauksenanto suoritetaan kokouksissa ensi viikolla 49. Lupauksen antavat uusi sudenpentulauma Alpakat, sekä ikäkaudesta seuraavaan siirtyvät Kuutit, Kuikat, Kilpikonnat ja Vesinokkaeläimet. Lisäksi kaikilla, jotka eivät ole aikaisemmin antaneet partiolupausta on siihen mahdollisuus. Tänä vuonna lippukunta tarjoaa huivin ja huivimerkin kaikille lupauksenantajille, joilla ei niitä entuudestaan ole. Huivit ja merkit jaetaan lupauksenannon yhteydessä.

Myyntiin otettuja adventtikalentereita voi palauttaa kololle kokousaikojen puitteissa 3.12. saakka. Myös myydyistä kalentereista saadut tuotot on tilitettävä lippukunnan tilille FI40 1389 3000 0801 20 viitteellä 31134 eräpäivään 3.12 mennessä. 3.12. jälkeen emme enää vastaanota ylimääräisiä kalentereita, vaan niistä on maksettava kymmenen euroa kalenteria kohden.

Kategoriat: vvp