Koronaviruksen (COVID-19) vaikutukset partiotoimintaan.

Suomen Partiolaiset tiedotti eilen 12.3. koronaviruksen vaikutuksista partiotoimintaan. Vuosaaren Vesipääskyt noudattaa tiedotteen suosituksia, jotka ovat linjassa viranomaisten harrastustoiminnan vähentämistä koskevan ohjeistuksen kanssa. Lisätietoa Suomen Partiolaisten kannasta on osoitteessa https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoimintatoistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Viikoittaiset kokoukset on peruttu ainakin 15.4. asti. Lisäksi lippukuntaretki, joka oli määrä pitää 27.-29.3. Partiopoukamassa, perutaan. Jos olette jo maksaneet retkimaksun, voitte pyytää sen palauttamista taloudenhoitajaltamme Emma Vartialalta (email: emma.vartiala@vvp.fi).

Partion jatkumisesta 15.4. jälkeen tiedotetaan myöhemmin. Toivottavasti pystymme pian palaamaan rakkaan harrastuksen pariin turvallisesti ja terveinä!

Ystävällisin terveisin,

Lippukunnanjohtaja
Elina Tuominen
elina.tuominen@vvp.fi
0443350219

Kategoriat: vvp