Snööri XL – Vuosaaren Vesipääskyjen oma kesäleiri!

Tässä on nyt jo vierähtänyt muutama vuosi, kun viimeksi on järjestetty Vuosaaren Vesipääskyjen normaali kesäleiri. Snööri tarkoittaa nimenomaan lippukunnan omaa kesäleiriä ja XL tarkoittaa numeroa 40 roomalaisin numeroin eli tämä on jo neljäskymmenes järjestettävä Snööri. Ensimmäinen Snööri järjestettiin tasan 45 vuotta sitten Jaakobin saaressa. Tule mukaan kesällä viettämään mukavaa aikaa ja jatkamaan tätä hienoa perinnettä!

Leiri järjestetään 24.-28.7.2019 Tammelassa. Tarkka osoite leiripaikalle on Liesjärventie 1349, 31350 Liesjärvi. Leirille on tervetulleita kaikki Vuosaaren Vesipääskyjen jäsenet. Leirille lähdetään keskiviikkona 24.7. Aamulla kello 09:00. Lähtöpaikkana on Isonvillasaarentien päädyssä oleva kääntöpaikka, josta tilausbussi kuljettaa leiriläiset leiripaikalle. Takaisin samaan paikkaan leiriltä palataan 28.7. Kello 15:00. Leirin hinta on 60€.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.5.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa tästä linkistä: https://kuksaan.fi/26384. Ilmoittautumisen tekee alaikäisen huoltaja ja tähän huoltaja tarvitsee partio-ID tunnukset. Jokaisella huoltajalla pitäisi olla tunnukset luotuna. Jos ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia leirinjohtaja auttaa mielellään.

Varustelistasta ja muusta lisätietoa tulee myöhemmin keväällä ilmoittautumisen päätyttyä. Leirinjohtaja vastaavat mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin leiriin liittyen.

Leirinjohtaja:

Markus “TP” Moilanen

0405289354

markus.moilanen@vvp.fi                                                                                                                

Leirimaksuun on mahdollista hakea avustusta lippukunnalta. Tästä voi kysyä leirinjohtajalta sähköpostilla.

Kategoriat: vvp