Myyjäiset 25.11.2017

Toinen Vuosaaren Vesipääskyjen tärkeimmistä varainkeruuhankkeista, myyjäiset, lähestyvät. Myyjäiset järjestetään lupauksenantotilaisuuden jälkeen 25.11. noin klo 11:30–13:30 (ks. lisätiedot tästä). Vanhemmilla, omaisilla ja läheisillä on nyt loistava tilaisuus tukea lippukunnan varainhankintaa. Tuo myyjäisiin myytäväksi herkkuja tai arpajaispalkintoja arvottavaksi. Myyjäisistä voit myös ostaa näyttäviä piparkakkutaloja tai Vesipääsky-tuotteita.

Näin sinä voit auttaa:

·      Arpajaispalkinnot: pyöriikö kotonasi tuoksukynttilä, lahjakortti, peli tai hevonen, jota et käytä? Tuo se arpajaispalkinnoksi! Arpajaispalkintoja voi tuoda kololle kokousten yhteydessä tai kirkolle lauantaina klo 8–10:30 (hevoset mieluiten suoraan kirkolle).

·      Leivonnaiset: Leivo jotain herkullista, suolaista tai makeaa. Pakkaa leivonnaisesi ja merkitse pakkaukseen, mitä herkkusi sisältää. Pakkausmateriaalia saa tarvittaessa myös kirkolta. Me hoidamme hinnoittelun. Leivonnaiset kirkolle lauantaina klo 8–10:30.

·      Tule leipomaan joulutorttuja: Lauantaina kirkolla alkaa klo 8 innokkaat joulutorttutalkoot. Tervetuloa mukaan leipomaan!

·      Osta: Tule ostamaan kaikkea myyjäisestä! Uusille jäsenille suosittelemme ainakin huivimerkin ja vesipääsky-pipon hankkimista. Tule paikalle ja ihastu! Meillä on korttimaksumahdollisuus, mutta maksut kuitenkin mieluummin käteisellä.

Tervetuloa myyjäisiin!