Kesäleiri Kliffa 2018: ilmoittaudu 5.3. mennessä!

Olemme osallistumassa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kliffa-kesäleirille ensi kesänä. Leiri järjestetään 23.-30.7.2018 (erityisesti sudenpennuille tarkoitettu lyhyt leiri 23.-26.7.2018) Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa ja sinne odotetaan arviolta 5000 osallistujaa, joista osa tulee ulkomailta. Ilmoittautuminen päättyy jo 5.3. eli toimi nopeasti! Kaikki Vesipääskyt ovat lämpimästi tervetulleita.

Tästä leirikirjeeseen ja ilmoittautumisohjeisiin.

Ennakkotietoa keväästä

Talviloman jälkeen on taas aika suunnata katseet tulevaan. Tässä aluksi lyhyt info:

  • Ryhmien kokoukset jatkuvat pääsääntöisesti viikolla 3.
  • Viikolla 2 kaikille jäsenille lähetetään sähköpostilla aloituskirje, mikä sisältää muun muassa tiedot kokousajasta sekä kevään toimintakalenterin.
  • Internetsivumme päivittyvät kokousaikojen, tapahtumien ja henkilöiden yhteystietojen osalta viikon 2 aikana.
  • Joidenkin ryhmien kokousajoissa on tapahtunut muutoksia. Lapsesi ryhmän kokousaika selviää aloituskirjeestä.

Vesipääskyjen joulujuhla 18.12.2017

Lämpimästi tervetuloa Vesipääskyjen joulujuhlaan maanantaina 18.12. klo 18-20.

Katso tiedot täältä: Joulujuhla 2017

Paikalle on tervetulleita kaikki Vesipääskyt ja mukaan voi tuoda myös perheenjäsenet. Tapahtuma järjestetään Uutelassa Meriharjun luontotalolla (Uutelantie 32). Talon pihassa pihasta löytyy parkkipaikka, mutta suosittelemme kimppakyytejä! Bussilinja 90 kulkee noin 1,5 kilometrin päähän luontotalolta.

Luvassa on leikkejä, joululauluja ja riisipuuroa. Mukaan tarvitset lämpimät ulkovaatteet, partiohuivin, lämpimän joulumielen ja tonttulakin jos omistat. Voit ottaa mukaasi muutaman euron arvoisen lahjan. Kaikki lahjan tuoneet saavat lopuksi yllätyslahjan.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua!

 

 

partio